Völler: "Bosz wil iedereen bewijzen dat Dortmund slippertje was"

17 januari 2019, 23:53

Rudi Völler denkt dat Bayer Leverkusen vruchten gaat plukken van Peter Bosz' ervaringen bij Borussia Dortmund. De technisch directeur weet dat Bosz uit is op eerherstel. Bij Dortmund stond de oud-trainer van Ajax, Heracles Almelo en Vitesse na een half jaar al op straat.

"Zijn ervaringen bij BVB gaan ons helpen. Daar ben ik van overtuigd", zegt Völler tegen BILD. "De omstandigheden toen in Dortmund waren zeker moeilijker dan nu. Peter wil iedereen bewijzen dat zijn tijd in Dortmund een slippertje was. Daar is hij op gebrand."

Völler hoopt dat Leverkusen, de huidige nummer negen, kan aanhaken in de competitie. "En we willen Duitsland zo lang mogelijk vertegenwoordigen in de Europa League. Ook zijn we nog in de race voor de beker. Ik ben nieuwsgierig naar de komende weken. Niet alleen naar Peter Bosz, maar ook hoe het voetbal gaan ontwikkelen."

Bosz debuteert zaterdag op de bank van Leverkusen met een thuiswedstrijd tegen nummer drie Borussia Mönchengladbach. Volgende maand wacht het tweeluik in de Europa League met het Russische Krasnodar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen