Filipovic mag niet naar PSV

27 september 2005, 11:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roda JC laat Predrag Filipovic voorlopig niet naar PSV vertrekken. De Eindhovense ploeg had zich bij Roda gemeld om de Servische verdediger over te nemen, maar de Raad van Commissarissen van de Kerkraade club heeft een transfer geblokkeerd. De ploeg wil Filipovic niet kwijt zo lang er geen vervanger gevonden is.

PSV kampt met grote personele problemen in de achterhoede en de club zag in Filipovic de ideale man om deze problemen tijdelijk op te lossen. Roda JC ligt echter dwars. De ploeg uit Kerkrade zag eerder dit seizoen al Arouna Kone naar PSV vertrekken en wil niet dat de selectie nog verder verzwakt wordt. Pas wanneer Roda een goede vervanger gevonden heeft voor Filipovic, valt te praten over een transfer.

Toch is trainer Huub Stevens niet blij met de situatie. "Predrag is een goede prof, maar ook een gevoelig mens", zegt hij in AD Sportwereld. "De interesse van PSV is veel te vroeg in de pers gekomen. Mensen moeten zich eens realiseren wat voor schade dit kan opleveren. Ik doel hiermee niet alleen op externe partijen, maar zeker ook op mensen binnen Roda JC."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen