Volgende tegenslag voor NEC: Alblas raakt opnieuw geblesseerd

Volgende tegenslag voor NEC:  Alblas raakt opnieuw geblesseerd

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 januari 2019 – NEC blijft in de hoeken waar de klappen vallen. Nu is Norbert Alblas opnieuw geblesseerd geraakt. De eerste doelman was op de weg terug, maar ging het donderdag mis op de training. Hij mikte aanvankelijk volgende maand op zijn rentree.

"Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, zowel voor Norbert als voor ons. We hopen dat het meevalt, maar daar kan ik momenteel nog niets over zeggen", zegt Jack de Gier op de website van NEC. De lijst met afwezigen puilt sowieso al uit bij NEC. Rens van Eijden en Paolo Sabak zijn geschorst, de geblesseerden Randy Wolters en Frank Sturing staan al langer buitenspel, Sven Braken ontbreekt wegens transferperikelen en De Gier zette Anass Achahbar en Brahim Darri deze week uit de selectie.

Desondanks is De Gier strijdbaar richting de thuiswedstrijd van vrijdag tegen Telstar.. "Vorige week was een behoorlijk valse start", doelt hij op de 3-2 nederlaag van vorige week tegen FC Eindhoven. "We kwamen fris en energiek terug uit Spanje en hadden er veel vertrouwen in dat we sterker aan de tweede seizoenshelft zouden starten. In die zin stelde me dat afgelopen week behoorlijk teleur. Maar het is niet zo dat we er allemaal met de pet naar gooien."

De Gier vervolgt: "De jongens hebben net ook afzonderlijk allemaal langer doorgetraind met loopoefeningen en schieten op goal. Aan de mindset is niets mis. Alleen we hebben het mentaal momenteel zwaar en dat je dan klap na klap krijgt helpt niet mee. We doen er alles aan om het tij te keren en we zijn gretig om het morgen te laten zien."

gerelateerd