Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord laat Knoester gaan naar Heracles Almelo

Feyenoord laat Knoester gaan naar Heracles Almelo

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 januari 2019 – Feyenoord heeft Mats Knoester (op archiefbeeld) verkocht aan Heracles Almelo. De twintigjarige verdediger tekende voor tweeënhalf jaar in het Polman Stadion. Tevens bevat zijn contract een optie voor een extra seizoen. "Vanaf het eerste moment was het gevoel bij deze club erg goed", aldus Knoester.

"De keuze was daarom vrij snel gemaakt", vervolgt de jeugdinternational op het clubkanaal van Heracles. Met Knoester halen de Almeloërs een talentvolle verdediger binnen, die de tijd krijgt te rijpen. "Hij heeft veertien jaar in de Feyenoord-opleiding gespeeld en heeft ook alle nationale jeugdelftallen doorlopen. Mats heeft een goed linkerbeen en kan zowel centraal als linksback spelen", licht technisch manager Mark-Jan Fledderus toe. "Hij staat verdedigend zijn mannetje en heeft voetballend vermogen. Hier in Almelo kan hij zich verder ontwikkelen."

Knoester sloot zich tijdens de winterstop nog aan bij het trainingskamp van de A-selectie van Feyenoord. Echter kwam hij nooit in actie voor de hoofdmacht. Sinds zijn zesde speelde Knoester in de Rotterdamse jeugdopleiding. In 2015 tekende de verdediger zijn eerste profcontract.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd