Willem II maakt transfers van jong Grieks tweetal in orde

17 januari 2019, 15:10   Bijgewerkt: 17 januari 2019, 17:07

De komst van het Griekse tweetal Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis is dan eindelijk een feit bij Willem II. De twee Zuid-Europeanen worden gehuurd van respectievelijk Olympiakos en VfL Bochum, waarna de Tilburgers beide twintigers definitief over te nemen. In Tilburg zijn de verwachtingen hoog: "Ze zijn beiden nog jong en wij geloven in de potentie van deze spelers."

De deal zat er al een tijdje aan te komen. Vrousai wordt voor anderhalf jaar geleend Olympiakos, waar hij dit seizoen zes duels speelde. Pavlidis debuteerde drie jaar geleden onder Gert-Jan Verbeek bij Bochum en maakte vorig seizoen minuten in tweede elftal van Borussia Dortmund. De Grieken worden niet gezien als vervangers van Fran Sol, die woensdag bij Dinamo Kiev tekende. De Tricolores zijn nog op zoek naar een andere nummer negen.

Technisch directeur Joris Mathijsen is blij met het nieuwe tweetal: "Vangelis hebben wij al sinds de zomer op onze radar. Toen is het ons helaas niet gelukt naar Tilburg te halen, nu gelukkig wel. Ook Marios is een zeer talentvolle jongen. Ze zijn beiden nog jong en wij geloven in de potentie van deze spelers."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen