Vitesse krijgt niets van Chelsea en hoopt op aanvaller

Vitesse krijgt niets van Chelsea en hoopt op aanvaller

17 januari 2019 – Vitesse hoopt nog deze maand een aanvallende versterking te verwelkomen. Vooral coach Leonid Slutsky wil iemand voor in de voorste linie. Daarentegen gaat er geen enkele speler weg uit het GelreDome, tenzij er een 'droombod' de revue passeert.Slutsky geeft in De Gelderlander aan dat hij het liefst een extra multifunctionele aanvaller bij de groep wil. Hij is zich echter bewust van de mogelijkheden in Arnhem. "De realiteit van Vitesse is dat één versterking echt wenselijk is. We moeten er zeker een aanvaller bij krijgen. Maar de wintertijd is niet de beste tijd voor een transfer. Dan krijg je toch vaak spelers die elders niet spelen."

Voorheen wilde Chelsea nog wel eens de helpende hand toesteken door spelers op huurbasis naar Vitesse te laten gaan, maar daar rekent Slutsky deze maand niet meer op. "We krijgen niets van Chelsea. Die hebben nu geen spelers beschikbaar."

De door blessures gehavende en enkele verhuurde spelers heeft Slutsky een kleine groep tot zijn beschikking. Daarom vertrekt er niemand bij Vitesse. "Dus ook niet van Alexander Büttner. Wat mij betreft komt er een 'njet' voor uitgaande transfers. Tenzij er natuurlijk een droombod binnenloopt."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019