Lampard nog altijd kwaad op Bielsa wegens 'Spy Gate'

17 januari 2019, 12:01

Frank Lampard heeft opnieuw hard uitgehaald naar Marcelo Bielsa vanwege 'Spy Gate'. De manager van Derby County is niet gediend van de actie van zijn Leeds United-collega, die ter voorbereiding op de topper tussen beide ploegen een spion naar het besloten trainingscomplex van Derby stuurde.

Bielsa won met Leeds de topper (2-0) en toen naderhand duidelijk werd hoe de Argentijn zich had voorbereid, waren de rapen gaat. Het bestuur van Leeds maakte excuses en Bielsa gaf woendag een memorabele persconferentie waarin duidelijk werd dat hij deze truc veel vaker heeft uitgehaald.

Zijn collega Lampard, die woensdag in de FA Cup voor een grote stunt zorgde, is nog altijd niet gediend van de werkwijze van Bielsa. "Ik heb Josep Guardiola dat nooit zien doen en Jürgen Klopp en Mauricio Pochettino ook niet. Het heeft me zeker verrast. Het is ongelooflijk", zo bleek op de persconferentie na afloop van het bekerduel tegen Southampton.

De English Football League (EFL) is inmiddels een onderzoek gestart. Tot tevredenheid van Lampard. "Het is bij iedere ploeg gebeurd, dus het is aan hen om te bepalen wat er nu gaat gebeuren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen