Ronaldo vond de omstandigheden in Saudi-Arabië 'erg zwaar'

Ronaldo vond de omstandigheden in Saudi-Arabië 'erg zwaar'

17 januari 2019 – Cristiano Ronaldo kroonde zich woensdagavond tot matchwinner in de strijd om de Supercoppa in Saudi-Arabië. De Portugees maakte het enige doelpunt voor Juventus in het duel AC Milan en hoopt dit seizoen nog meer te oogsten met de Italianen.Na een uur spelen maakte Ronaldo met een puike kopbal het enige doelpunt van de wedstrijd. De omstandigheden in het Midden-Oosten waren zwaar, erkende hij na afloop tegen verschillende media. "Het was warm en daardoor erg zwaar, maar we speelden goed. We creëerden veel kansen en zijn 2019 goed begonnen met deze prijs."

Ronaldo (33) hoopt net als in zijn voorgaande jaren bij Real Madrid nog meer prijzen te pakken, maar is voorzichtig in zijn bewoording. "Laten we stap voor stap denken en voor nu even genieten van het behalen van onze eerste doelstelling.", aldus de Portugees, die de prijs opdroeg aan de fans en zijn familie.

De kans dat er dit seizoen nog meer prijzen door Ronaldo en consorten worden gepakt, lijkt aannemelijk. In de competitie heeft De Oude Dame al negen punten voorsprong op nummer twee Napoli en ook in de Champions League en Coppa Italia draait Juve uitstekend mee.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019