Bizar 'debuut' Garry Rodrigues: rode kaart tijdens warming-up

Bizar 'debuut' Garry Rodrigues: rode kaart tijdens warming-up

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 januari 2019 – Garry Mendes Rodrigues heeft misschien wel getekend voor het meest bizarre debuut in de voetbalgeschiedenis. Voor zover het een debuut te noemen valt. De Rotterdammer, die deze winter Galatasaray verruilde voor Al-Ittihad uit Saudi-Arabië, kreeg tijdens zijn warming-up de rode kaart in Saudi-Arabië.

In de strijd om de King's Cup tegen Al-Wahsm begon Rodrigues op de bank van zijn nieuwe werkgever. Kort na rust besloot zijn coach om hem langs te lijn te laten warmlopen en vanaf dat moment ontpopte zich een bizar schouwspel.

Eerste kreeg de nieuwe aankoop een gele kaart omdat hij warmliep op een plaats waar dat niet was toegestaan. De reactie van Rodrigues op die prent leverde hem vervolgens per direct zijn tweede gele en dus rode kaart op. Inmiddels heeft de versterking via Twitter excuses aangeboden. Al-Ittihad won overigens wel, met 1-0.

Reacties

gerelateerd