Koeman: Ajax is kansrijk, maar Real de favoriet

17 januari 2019, 09:00

Bondscoach Ronald Koeman ziet kansen voor Ajax in het Champions League-tweeluik in de achtste finale met Real Madrid. Hoewel Koeman de kwakkelende Madrilenen nog wel als favoriet ziet voor het behalven van de kwartfinale, acht hij Ajax zeker kansrijk voor de clash in het miljardenbal.

In gesprek met AS gaat de coach van Oranje dieper in op beide ploegen. Over de Amsterdammers is Koeman erg positief. "Ajax is sterk verbeterd, heeft een jong en sterk team en speelt zonder angst voor de tegenstander." Bij Real, dat woensdag voor alweer de tiende keer dit seizoen verloor, loopt het allemaal wat stroever dan normaal. "Als je Real ziet spelen… Ik denk dat het een gelijkwaardigere strijd gaat worden dan iedereen denkt."

Toch acht Koemen de Madrilenen toch iets sterker dan Ajax. "Real Madrid is de favoriet vanwege hun geschiedenis en hun ervaring in het winnen van prijzen." Het heenduel tussen beide roemruchte clubs vindt op 13 februari plaats in de Johan Cruijff Arena. Op 5 maart wordt de return in Spanje afgewerkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen