St. Juste hoopt op Oranje, maar heeft ook Caribische optie

17 januari 2019, 08:37   Bijgewerkt: 17 januari 2019, 08:56

Feyenoord-verdediger Jerry St. Juste hoopt op het Nederlands elftal, maar is onlangs benaderd door de bondscoach van Saint Kitts en Nevis. De 22-jarige wil echter voor zijn kans bij Oranje gaan en lijkt de uitnodiging van het Caribische eiland in de wind te slaan.

"Ik ben benaderd door de bondscoach van Saint Kitts en Nevis, maar hij weet dat mijn voorkeur ligt bij Nederland", vertelt de 22-jarige oud-speler van sc Heerenveen tegen De Telegraaf.  De vader van St. Juste is afkomstig uit Saint Kitts. Zijn zoon heeft echter geen contact meer met zijn vader en mede daardoor gaat de voorkeur van de Nederlander uit naar Oranje.

Het eiland bezoeken deed St. Juste nog nooit. "Maar ik wil daar binnenkort met mijn familie wel een keer naar toe. De meeste van mijn familieleden wonen in Engeland, maar wij willen heel graag een keer het eiland zien." De bondscoach van het 36.000 inwoners tellende eilandje houdt nu per sms contact met de Feyenoord verdediger. "Zij hebben wel een stijgende lijn te pakken en onder meer twee jongens van Leicester City komen voor de nationale ploeg uit."

Ook liet de verdediger zich uit over de vermeende interesse van Zenit Sint-Petersburg en Shakhtar Donetsk. "Dat heb ik ook gehoord, maar ik denk daar nu niet over na."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen