Overmars duidelijk over Neres: "Hij blijft nu wél"

17 januari 2019, 08:38

David Neres blijft tot zeker aan het eind van dit seizoen speler van Ajax. Dat heeft Marc Overmars, directeur spelersbeleid van de Amsterdammers, bevestigd. Lang leek het er op dat de Braziliaan voor miljoenen naar het Chinese Guangzhou Evergrande zou verkassen, maar na het afketsen van de komst van Diego Lainez naar Ajax, wordt Neres aan zijn Amsterdamse contract gehouden.

Eerder deze maand leek een vertrek van Neres nabij. Vanuit China kwam er een bod van maar liefst 43 miljoen binnen en met de Mexicaanse jongeling Laniez als toekomstige versterking, zou een vertrek tot de mogelijkheden behoren. Het liep echter anders, want Laniez koos voor Betis Sevilla. Daarom verkast Neres niet naar China en blijft hij actief in de Johan Cruijff Arena. Overmars is in gesprek met De Telegraaf duidelijk. "Hij blijft nu wél, ja. Zeker."

Volgens Overmars is er geen sprake van een plotselinge kentering in het beleid vanwege het behouden van Neres. "We hebben al langere tijd het naar buiten gebracht: wij willen onze kern spelers niet weg doen. Sterk of een zwak elftal, het wordt altijd moeilijk, maar ik zie de uitdaging voor het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen