Gisteren gemist: Sol tekent contract, veel bekerverrassingen

17 januari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 16 januari.

Real Madrid bekert door, maar verliest wederom op pijnlijke wijze

Niet voor het eerst dit seizoen heeft Real Madrid een uiterst matige pot voetbal op de mat gelegd. De regerend winnaar van de Champions League verloor de return in het kader van de Copa del Rey van Leganés met 1-0. Gevolgen voor het bekeravontuur had de volkomen verdiende nederlaag niet. Het heenduel eindigde immers in een 3-0 overwinning, maar in Madrid is er wederom genoeg stof tot nadenken na de volgende slechte vertoning.

Keizer en Dost met Sporting naar laatste vier in beker

Bas Dost en Marcel Keizer mogen blijven dromen van de Portugese bekerfinale. Sporting Portugal plaatste zich na een 0-2 overwinning op CD Feirense voor de laatste vier van de nationale beker. In de halve finale wacht een zwaardere kluif: Benfica.

Goal Strootman niet genoeg voor Marseille in crisis

Olympique Marseille blijft ook in 2019 dramatisch presteren. De verliezend finalist van de Europa League wist op bezoek bij subtopper Saint-Étienne ondanks een goal van Kevin Strootman niet te winnen (2-1) en is sinds november al zonder driepunter.

Girona stunt en knikkert Atlético in Madrid uit de beker

In een geweldig en spectaculair duel heeft Girona FC voor een enorme stunt gezorgd door Atlético Madrid in eigen huis uit de Copa del Rey te knikkeren. Na een avond vol goals en kansen eindigde de return in 3-3 en dat was voor de gasten na een 1-1 gelijkspel uit het eerste duel genoeg.

Tete en Depay morsen ondanks comeback punten

Olympique Lyon heeft in de Ligue 1 onnodig puntverlies moeten incasseren. Met Kenny Tete en Memphis Depay als basisspelers werd er op bezoek bij Toulouse na een achterstand met 2-2 gelijkgespeeld. Door het puntverlies tegen de middenmoter kan Lyon afzakken naar de vijfde plaats.

Fran Sol zet gewenste krabbel en is speler van Dinamo Kiev

Dinamo Kiev heeft Fran Sol woensdagavond gepresenteerd als nieuwe spits. De voor miljoenen van Willem II overgekomen Spanjaard kampte met de nodige vertraging, maar is succesvol door de medische keuring gekomen in Oekraïne

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen