Real Madrid bekert door, maar verliest wederom op pijnlijke wijze

16 januari 2019, 23:24

Niet voor het eerst dit seizoen heeft Real Madrid een uiterst matige pot voetbal op de mat gelegd. De regerend winnaar van de Champions League verloor de return in het kader van de Copa del Rey van Leganés met 1-0. Gevolgen voor het bekeravontuur had de volkomen verdiende nederlaag niet. Het heenduel eindigde immers in een 3-0 overwinning, maar in Madrid is er wederom genoeg stof tot nadenken na de volgende slechte vertoning.

Nagenoeg het enige positieve puntje dat de Madrilenen uit het duel konden halen, was de basisplaats van Isco. De Spanjaard, die nauwelijks op speeltijd kan rekenen, maakte een goede indruk vanaf de aftrap. Dat deden zijn ploeggenoten echter nauwelijks, waardoor Leganés dankzij Martin Braithwaite na een half uur op voorsprong kwamen en er even hoop aan de horizon van de gastheren gloorde.

Ondanks voldoende kansen voor de thuisploeg, die simpelweg een stuk beter waren dan Real, zat een gigantische stunt er ditmaal niet in. Madrid hield mede dankzij een invalbeurt van de van Manchester City overgekomen Brahim Díaz met moeite stand, maar Santiago Solari zag weer genoeg pijnpunten bij de kwakkelende Koninklijke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen