Goal Strootman niet genoeg voor Marseille in crisis

16 januari 2019, 23:01

Olympique Marseille blijft ook in 2019 dramatisch presteren. De verliezend finalist van de Europa League wist op bezoek bij subtopper Saint-Étienne ondanks een goal van Kevin Strootman niet te winnen (2-1) en is sinds november al zonder driepunter.

Lange tijd leek daar dankzij een treffer van Strootman verandering in te komen. De deze zomer van AS Roma overgekomen middenvelder schoot de bal na nog geen kwart wedstrijd keurig binnen. Marseille had geregeld het betere spel ten opzichte van verrassende gastheren, die samen met Olympique Lyon momenteel voor de derde plaats strijden.

Na een uur spelen viel echter, niet voor het eerst, het Zuid-Franse kaartenhuis weer in elkaar. Eerst was daar de benutte pingel van Wahbi Khazri die voor de gelijkmaker zorgde. Daar leek het lange tijd bij te blijven, totdat Khazri met zijn tweede voor een nieuwe dreun voor Marseille zorgde.

De laatste vijf competitiewedstrijden leverden slechts drie punten op voor Strootman en co. Tel daarbij de uitschakeling in de Europa League en Franse bekertoernooien bij op en het is officieel crisis in Marseille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen