Sevilla verliest ditmaal zonder gevolgen van Bilbao

16 januari 2019, 22:22

In een weinig verheffende return is Sevilla ondanks een kleine thuisnederlaag (0-1) door in de Copa del Rey. Met Quincy Promes als vleugelspeler werd er verloren van Athletic de Bilbao, maar dankzij de ruime uitoverwinning uit de heenwedstrijd kwam de nummer drie van La Liga geen moment echt in de problemen.

Het was alweer de derde keer in zes dagen dat beide ploegen elkaar troffen. Naast het tweeluik in de beker, stonden Sevilla en Bilbao in de competitie ook al samen op het veld. Toen won Bilbao, dat dankzij een oplevingsperiode weer in de middenmoot staat, met 2-0 en zorgde het er voor dat Sevilla nog verder achterop raakte in de titelstrijd.

Het eerste bekerduel was echter een prooi voor Sevilla, dat in het Baskenland met 1-3 veel te sterk was. Daardoor leek de return in Sevilla slechts een formaliteit. En dat bleek in werkelijk ook redelijk te kloppen. De thuisploeg hield met Quincy Promes eigenlijk eenvoudig stand en kon zich in het slotkwartier een tegentreffer van Gorka Guruzeta veroorloven: 0-1.

Door de late treffer won Bilbao voor de tweede keer in drie dagen van Sevilla, maar is het bij lange na niet genoeg om door te bekeren in Spanje.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen