Tapia hoopt op minuten bij en bekerfinale met Willem II

Tapia hoopt op minuten bij en bekerfinale met Willem II

16 januari 2019 – Renato Tapia hoopt weer minuten te kunnen maken in de Eredivisie. De door Feyenoord aan Willem II verhuurde middenvelder is bovendien ambitieus in Brabant. "Ik wil proberen om de bekerfinale te halen met Willem II."De international van Peru werd eerder deze week verhuurd door de Rotterdammers omdat de kans op speeltijd nihil was geworden in De Kuip. Tapia is blij om bij een andere club tijdelijk een nieuwe kans te krijgen. "Ik wil meer wedstrijden spelen. De trainer en spelers hebben me goed ontvangen en dat is een goed teken. We zullen de komende dagen kijken of ik al een kans krijg in de ploeg", vertelt Tapia bij FOX Sports.

Aankomend weekend dat er al meteen de wedstrijd tegen NAC Breda op het affiche. Daar is Tapia zich, ondanks dat hij de term 'Brabantse derby' niet kende, zich wel bewust van. "Ik weet dat het een belangrijke wedstrijd is en zo moeten we ook gaan spelen."

Naast speeltijd hoopt Tapia ook op een succes met de Tilburgers, die nog in het KNVB-bekertoernooi zitten. "Ik wil proberen om de bekerfinale te halen met Willem II."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019