Locadia vindt zichzelf volwassen geworden bij Brighton

16 januari 2019, 18:18   Bijgewerkt: 16 januari 2019, 19:37

Voor Jürgen Locadia zijn het fraaie weken. Na een moeizame eerste paar maanden bij Brighton & Hove Albion is de aanvaller al zes duels op rij zeker van een basisplaats. De voormalig PSV'er is daar vanzelfsprekend blij mee en geeft aan veranderd te zijn ten opzichte van zijn periode in Eindhoven.

"Ik heb het gevoel dat ik volwassen ben geworden in mijn tijd hier", vertelt Locadia op de website van zijn Engelse werkgever. Hij geeft aan veel te hebben geleerd van zijn tijd in Eindhoven, maar dat zijn houding inmiddels stukken beter is. "Daar waren er ook wel eens periodes dat ik niet speelde en dan meldde ik me direct bij de coach en gedroeg ik me niet altijd even goed."

De periodes zonder speeltijd behoren tot het verleden voor Locadia, gezien zijn zes basisplaatsen op rij. Het leverde hem twee goals op tegen Arsenal en Everton. Opvallend is het feit dat Locadia heel rustig blijft na zijn treffers. Zelf heeft hij een logische verklaring voor dat gegeven. "Ik ben niet iemand die heel wild rond gaat rennen en met zijn armen gaat zwaaien, maar van binnen ben ik heel gelukkig."

Volgens de aanvaller is hij gemaakt voor de 'zware' Premier League: "Alles gaat heel snel op en neer en dat past goed bij mij. Je moet het laten zien wanneer je de kans krijgt, maar dat is lastig als je het moet doen met enkel korte invalbeurten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen