Hoegee: "Opmerking schoot me in het verkeerde keelgat"

17 januari 2019, 16:15

Er is een kleine rel gaande bij FC Dordrecht. Dinsdag kondigde de club aan dat keeperstrainer Rody Hoegee per direct is vertrokken na onenigheid achter de schermen. Volgens de oud-doelman heeft zijn vertrek te maken met een incident rondom de wedstrijd tegen FC Den Bosch (2-6).

Hoofdtrainer Claudio Braga koos tegen Den Bosch voor Petar Stoškovic als keeper terwijl Bryan Janssen al een jaar de eerste keus is. Volgens Hoegee is dit gebeurd zonder overleg met hem. ''Ik was niet mee op trainingskamp en door privéomstandigheden was ik er de twee dagen voor de wedstrijd tegen Den Bosch ook niet. Tussendoor was ik wel op de club. Zaterdag werd ik opgebeld door Bryan dat hij niet speelde en daar wist ik niets van", vertelt hij aan RTV Rijnmond.

"Ongeacht welke beslissing er wordt gemaakt over de keepers, vind ik dat dit met mij als specialist besproken moet worden. Voor de wedstrijd heb ik hierover gesproken met de trainer. Een opmerking over mijn afwezigheid (door privéomstandigheden), is me compleet in het verkeerde keelgat geschoten. Het was meteen klaar", is hij duidelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen