Kees Jansma stopt na dit seizoen als tv-presentator

16 januari 2019, 14:45

Kees Jansma is bezig aan zijn laatste seizoen als presentator op televisie. De 71-jarige presentator is momenteel het gezicht van het FOX Sports-programma De Tafel van Kees en Natafelen met Kees en stopt daar dus na dit voetbaljaar mee.

De presentator werkt sinds 2011 bij de betaalzender en stopt na dit seizoen als presentator. "Het nemen van dit besluit is niet makkelijk, maar ik vind het tijd", legt hij uit op de site van de zender. "Tijd om te stoppen als presentator van wekelijkse programma's, hoewel ik ook na deze zomer betrokken blijf bij FOX Sports waar ik nog regelmatig te gast zal zijn in diverse programma's. De komende maanden wil ik me vooral richten op het succesvol afronden van het lopende seizoen 'De Tafel van Kees' en 'Natafelen'."

Achter de schermen zal hij nog wel betrokken blijven bij de zender. Jansma geeft aan te hebben genoten van zijn periode bij FOX Sports. "Samen met een groep jonge, talentvolle mensen en met passie programma's maken over voetbal maken heb ik altijd fantastisch gevonden. Dat heb ik ook de afgelopen acht jaar bij FOX Sports met veel plezier gedaan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen