ADO: E-sporter en coach van vrouwenploeg vertrekken

16 januari 2019, 13:50

Er is op meerdere fronten nieuws te melden over ADO Den Haag. De club neemt per direct afscheid van E-sport Mitchel Denkers. De reden van zijn plotselinge afscheid is een vertrouwensbreuk, zo valt te lezen op de clubwebsite.

Dinsdagavond is na een gesprek met de E-sporter besloten om Denkers aan de kant te zetten. "Wij hebben dinsdagavond lang met Mitchel gesproken en zijn tot de conclusie gekomen dat er geen basis meer ligt voor een verdere samenwerking. Door omstandigheden zien wij in hem geen uithangbord van de club meer", legt Mattijs Manders uit. Denkers was twee jaar lang de speler die ADO vertegenwoordigde in het spel FIFA.

Coach ADO Vrouwen ook weg

Daarnaast meldt de club dat Arend Regeer, de hoofdtrainer van ADO Vrouwen, na dit seizoen afscheid neemt. Hij begon op 1 juli 2015 als coach van het team en startte als assistent-trainer van Marcel Valk, van wie hij de taken in 2016 overnam. "Het is niet makkelijk om na vier mooie jaren ADO Vrouwen te verlaten", zegt hij. "Ik ben de club dankbaar voor de kansen en mogelijkheden die ik al die tijd gekregen heb. Ook vind ik het echt geweldig dat ik zo'n grote rol heb kunnen spelen bij de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen ADO Den Haag. We hebben ons nu gekwalificeerd voor de kampioenspoule, en ook de laatste maanden van dit seizoen gaan we weer het maximale er uit halen. Ik wens ADO Vrouwen heel veel sterkte en succes bij haar plannen voor de toekomst".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen