Gisteren gemist: Babel naar Fulham, mooie prijs Lozano en Kane

16 januari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 15 januari 2019, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 15 januari.

Officieel: Babel tekent tot het einde van dit seizoen bij Fulham

Oranje-international Ryan Babel maakt, zoals verwacht, per direct de overstap naar Fulham. De aanvaller komt over van Besiktas en tekent in principe een contract tot aan het einde van het huidige seizoen. "Ik denk dat ik het vertrouwen kan winnen om ook daarna bij Fulham te blijven", laat de Nederlander opgetogen weten.

PSV'er Lozano verkozen tot beste speler van de Concacaf

PSV-aanvaller Hirving Lozano heeft een prachtige prijs op zijn naam geschreven: de Mexciaan is gekozen tot de allerbeste speler van het jaar uit Noord- en Midden-Amerika. Daarmee laat hij onder anderen Keylor Navas, Carlos Vela, Hector Herrera, Jonathan Osorio en Sebastian Giovinco achter zich. Hij krijgt de prijs uit handen van de voetbalbond Concacaf.

Feyenoord gaat samenwerking aan met FC Dordrecht

Feyenoord gaat per direct een officiële samenwerking aan met FC Dordrecht. Het is de intentie om jeugdspelers, die daar baat bij hebben, onder te brengen in de Eerste Divisie. Omdat de Rotterdammers niet in de voetbalpiramide zitten, kunnen de jonge talenten op deze manier alsnog minuten maken op het tweede niveau van Nederland.

Zeer slecht nieuws voor Spurs: Kane tot en met maart 'out'

Zeer slecht nieuws voor Tottenham Hotspur: de enkelblessure van Harry Kane is een stuk ernstiger dan verwacht. De aanvaller ligt in elk geval tot begin maart uit de roulatie bij de Spurs en mist zodoende een flink aantal belangrijke duels. De return in de League Cup tegen Chelsea, de Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund in de Champions League en Premier League-toppers met Arsenal en Chelsea gaan aan zijn neus voorbij.

Barcelona geeft recordbedrag van 562 miljoen uit aan salarissen

FC Barcelona heeft het afgelopen seizoen een recordbedrag uitgegeven aan salarissen. De Catalanen maakten zo'n 562 miljoen euro (!) over aan al haar werknemers, onder wie spelers, coaches en ander personeel van de club. Een jaar eerder was dat nog 'slechts' 395 miljoen.

Hernâni voorkomt afgang FC Porto in de beker bij rentree Pepe

FC Porto heeft zich met pijn en moeite geplaatst voor de kwartfinale van de Taca de Portugal. Op bezoek bij Leixões SC, middenmoter de tweede divisie van Portugal, kwam de ploeg razendsnel op voorsprong, maar kwam het bij de rentree van verdediger Pepe uiteindelijk in reguliere speeltijd niet verder dan een teleurstellende 1-1 remise. Vlak voor het einde van de verlening voorkwam invaller Hernâni een blamage. Ook Benfica [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/344521/benfica-schakelt-ola-john-uit-en-treft-mogelijk-keizers-sporting/,_blank,ging door].

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen