Newcastle United heeft return én verlening nodig tegen Blackburn

15 januari 2019, 23:19

Newcastle United heeft zich met pijn en moeite verzekerd van de volgende ronde in de FA Cup. In de replay met Championship-club Blackburn Rovers was een snelle 0-2 voorsprong niet genoeg voor een probleemloze avond: pas in de verlenging werd de volgende ronde veilig gesteld (2-4). Bruno Martins Indi gaf met Stoke City een 0-2 zege in de laatste twintig minuten nog uit handen bij het nietige Shrewsbury Town (2-3). Sheffield Wednesday kwam, met Joost van Aken op de bank, tot een 0-1 zege bij Luton Town, de nummer twee uit de League One.

Slechts een minuut had Sean Longstaff, hij was een van de minder bekende namen in de sterk gewijzigde opstelling van Newcastle United - dat de vorige keer met moeite 1-1 gelijkspeelde, nodig om de score te openen op bezoek bij Blackburn. Toen Callum Roberts na twintig minuten ook voor 0-2 zorgde, leek het duel gespeeld.

Niets bleek echter minder waar: via Adam Armstrong en Darragh Lenihan knokte de nummer veertien van het Championship zich nog knap terug in het duel. Na het 1-1 gelijkspel in Newcastle en de 2-2 tussenstand in de return had de formatie van Rafael Benítez zelfs nog een verlening nodig om uitschakeling te voorkomen. Daarin troffen Joselu en invaller Ayoze Pérez doel (2-4), waardoor The Magpies in de vierde ronde Watford treffen. 

Overige uitslagen:

Luton Town - Sheffield Wednesday 0-1

Stoke City - Shrewsbury Town 2-3

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen