Ayoub ontkent 'transfergesprek': "Was een heel positief gesprek"

15 januari 2019, 21:42

Yassin Ayoub werd vlak voor de winterstop gespot bij Feyenoord met zijn zaakwaarnemer. De geruchten deden de ronde dat hij zou praten over zijn toekomst, maar volgens de middenvelder was er helemaal geen speciale aanleiding voor een overleg. "We hebben geëvalueerd hoe het is gegaan en besproken wat we van elkaar verwachten en hoe we door willen gaan."

Dat vertelt de Feyenoorder tegenover RTV Rijnmond over het onderhoud van eind decemeber. Ayoub, die in de eerste seizoenshelft slechts tot 112 minuten kwam in de Eredivisie, heeft veel nieuwe energie gekregen tijdens het gesprek. "Maar mij is niets beloofd, want dat kunnen ze nooit doen in de voetballerij", glimlacht de middenvelder. "Het was een heel positief gesprek en zo ben ik er ook uitgekomen. Het gaat nu weer beginnen en ik heb er zin in." 

Tijdens de winterstop zat Ayoub niet stil en hij hoopt dat die arbeid zich uitbetaalt. "Ik heb veel voor mezelf getraind en ben topfit. Het is nu wachten op mijn kansen. En als ik die krijg, moet ik er staan."

Bekijk ook: Ayoub maakt magistrale goal op training Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen