Zeer slecht nieuws voor Spurs: Kane tot en met maart 'out'

15 januari 2019, 18:10

Zeer slecht nieuws voor Tottenham Hotspur: de enkelblessure van Harry Kane is een stuk ernstiger dan verwacht. De aanvaller ligt in elk geval tot begin maart uit de roulatie bij de Spurs en mist zodoende een flink aantal belangrijke duels. De return in de League Cup tegen Chelsea, de Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund in de Champions League en Premier League-toppers met Arsenal en Chelsea gaan aan zijn neus voorbij.

Dat meldt Tottenham Hotspur via de officiële kanalen. Na het verloren duel met Manchester United sprak manager Mauricio Pochettino de hoop uit dat de enkelblessure van Kane zou meevallen, maar dat blijkt dus zeker niet het geval te zijn. Dit seizoen werd de ploeg van de Argentijnse coach sowieso al geplaagd met vele blessures, dit is zeker niet de eerste fikse tegenvaller voor de nummer drie van de Premier League.

Hoewel Vincent Janssen weer bijna zo goed als fit is bij de Spurs, lijkt hij niet in aanmerking te komen voor de tijdelijke vervanging van Kane. Pochettino gaf recentelijk nog duidelijk aan dat de Nederlandse spits niet in zijn plannen voor komt. De 33-jarige Fernando Llorente is de meest logische vervanger van Kane, al is het ook niet uitgesloten dat Tottenham de transfermarkt op gaat. Eerder liet Pochettino al weten dat hij vindt dat er meer geïnvesteerd moet worden in de selectie om serieus bovenin mee te doen in de Premier League.

Bij Tottenham kampten deze voetbaljaargang onder anderen Hugo Lloris, Michel Vorm, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Danny Rose, Victor Wanyama, Dele Alli en Christian Eriksen al met (langdurige) blessures. Door de vele WK-gangers van Tottenham hebben de spelers bijzonder weinig rust gehad. Ook zou Pochettino relatief hard trainen voor Engelse begrippen. Son Heung-min is momenteel actief op de Azië Cup en zodoende ook niet beschikbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen