Heracles Almelo verlengt contract geblesseerde captain Pröpper

Heracles Almelo verlengt contract geblesseerde captain Pröpper

15 januari 2019 – Heracles Almelo heeft het aflopende contract met aanvoerder Robin Pröpper verlengd tot en met 2020, met de optie voor nóg een extra jaar. Hoewel de verdediger al maanden buitenspel staat met een zware knieblessure, spreekt de Eredivisionist het vertrouwen uit in diens capaciteiten. "Hij is afgelopen zomer niet voor niets benoemd tot aanvoerder. Wij zijn blij dat hij heeft bijgetekend", aldus technisch manager Mark-Jan Fledderus."Robin heeft zich sinds zijn komst in 2016 ontwikkeld tot een belangrijke kracht voor Heracles Almelo. Niet alleen met zijn voetballende kwaliteiten, maar ook met de rol die hij heeft binnen het team is hij van grote waarde", vertelt Fledderus op de clubsite over Pröpper, die kampt met een kruisbandblessure. Vermoedelijk staat hij nog tot en met het einde van dit seizoen langs de kant.

"Het is daarom extra prettig dat de club heeft uitgesproken mijn aflopende contract te willen verlengen", legt Pröpper uit. "In Zeist werk ik dag in dag uit aan mijn herstel, daar kan ik mij nu honderd procent op focussen. Ik kan niet wachten om het shirt weer te dragen en onderdeel uit te maken van de groep."

Eerder kwam het jongere broertje van Davy Pröpper uit voor De Graafschap. Sinds 2016 speelt hij in dienst van Heracles Almelo.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019