NAC gelijk tegen Gent, AZ verspeelt zege tegen De Graafschap

NAC gelijk tegen Gent, AZ verspeelt zege tegen De Graafschap

15 januari 2019 – NAC Breda heeft in een geheim oefenduel met AA Gent gelijkgespeeld (2-2). Ook AZ en De Graafschap kwamen dinsdagmiddag tegen elkaar in actie. AZ verspeelde in de slotfase een 2-0 voorsprong en moest genoegen nemen met een gelijkspel (2-2). Opvallend: bij AZ kwamen vier vijftienjarige spelers binnen de lijnen.AA Gent - NAC Breda 2-2
NAC Breda speelde een prima wedstrijd en beloonde zichzelf met een 0-2 voorsprong via Robert Mühren en Mitchell te Vrede. Toch moesten de Bredanaars toestaan dat Gent in de slotfase langszij kwam. Omdat Gent niets prijs wil geven richting de competitiewedstrijd van zondag tegen het Anderlecht van Fred Rutten, bleven zelfs de doelpuntenmakers van de Belgen geheim.

AZ - De Graafschap 2-2
Een mix van AZ en Jong AZ stevende af op een oefenzege tegen De Graafschap. Stijn Wuytens, die voor het eerst in de basis stond sinds zijn blessureleed, opende de score. Een klein kwartier voor het eindsignaal verdubbelde Albert Gudmundsson de voorsprong. Uit het niets zorgde De Graafschap voor een wederopstanding. Mohamed Hamdaoui schoot een vrije trap tegen de touwen. Plotseling kregen de Superboeren de geest, wat resulteerde in de gelijkmaker Myienty Abena.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019

  3. zaterdag 17 augustus 2019