Den Bosch huurt Vermeij van Heracles met optie tot koop

Den Bosch huurt Vermeij van Heracles met optie tot koop

15 januari 2019 – FC Den Bosch en Heracles Almelo hebben de huurtransfer van Vincent Vermeij afgerond. De 24-jarige spits speelt de rest van het seizoen bij de koploper van de Eerste Divisie. Tevens beschikken de Brabanders over een optie tot koop. Vermeij zat bij Heracles op een zijspoor en hoopt bij Den Bosch weer aan spelen toe te komen."Met Vincent bij de ploeg hebben we meer scorend vermogen en meer opties om van systeem te wisselen. Het is een speler van wie we veel verwachten", zegt trainer Wil Boessen op het clubkanaal van Den Bosch. "Jong, maar niet onervaren, gretig, vaardig en kopsterk. Vincent kent het Nederlandse voetbal en wordt bij FC Den Bosch met open armen ontvangen. Ik denk dat hij heel snel gewend zal zijn en dat we veel plezier aan hem gaan beleven."

Heracles toont begrip voor Vermeij, die dit seizoen in de beker nog twee keer scoorde tegen zijn nieuwe club. "Wij begrijpen de wens van Vincent om meer speelminuten te maken. De kans daarop is op dit moment bij FC Den Bosch groter dan hier in Almelo. Daarom is dit voor hem de juiste stap", zegt technisch manager Mark-Jan Fledderus op de website van Heracles.

Verschillende clubs hadden Vermeij op hun lijstje staan, waaronder zijn oude club De Graafschap. Maar Den Bosch bleek de enige geïnteresseerde die ook concreet werd.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 februari 2019

  2. dinsdag 19 februari 2019