Kane vreest minimaal een maand buitenspel te staan

15 januari 2019, 12:02

Harry Kane vreest minimaal een maand buitenspel te staan. De spits van Tottenham Hotspur raakte zondag in de verloren topper tegen Manchester United (0-1) geblesseerd aan zijn enkel. De zwelling rondom de enkel is op het moment te hevig om een scan te maken, maar Kane vermoedt dat hij minstens een paar weken zoet is.

Dat meldt de Engelse kwaliteitskrant The Guardian. De blessure van Kane, die in het verleden vaker enkelproblemen kende, komt Spurs erg beroerd uit. De komende maand speelt Tottenham het eerste duel in de Champions League met Borussia Dortmund, staan er vier competitieverplichtingen op het programma en spelen de Londenaren ook nog eens twee bekerwedstrijden. Kane scoorde dit seizoen in 31 officiële wedstrijden al 20 keer.

Bovendien kan Tottenham tijdelijk niet beschikken over Heung-Min Son. Hij sluit zich aan bij de nationale ploeg van Zuid-Korea, dat speelt om de Azië Cup. Manager Mauricio Pochettino heeft met Fernando Llorente een andere spits achter de hand. Ook Vincent Janssen staat nog altijd onder contract, maar Pochettino liet al weten dat ervoor de Nederlander geen toekomst is bij Tottenham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen