Nijland: "Meer dan uitstekend contact met de familie Robben"

15 januari 2019, 10:12

Hans Nijland heeft nog eens benadrukt dat Arjen Robben welkom is bij FC Groningen. Dat vertelde de directeur maandag in zijn nieuwjaarsspeech. "We hebben een meer dan uitstekend contact met de familie Robben, de lijntjes zijn wat dat betreft erg kort", aldus Nijland.

"We pushen Arjen absoluut niet, want dat heeft geen enkele zin. Hij is verstandig en wijs genoeg om zijn eigen beslissingen te nemen. Wij wachten dat dus rustig af", wordt Nijland geciteerd door het clubkanaal. "Natuurlijk volgen wij als FC Groningen de ontwikkelingen rondom Arjen Robben. We zijn hartstikke blij met de positieve acties van onze supporters om Arjen een welkom thuis te geven. Wij hebben er nooit een geheim van gemaakt dat er voor Arjen Robben, indien hij dat wil, altijd een rol binnen FC Groningen is weggelegd."

Opvolging Nijland en Jans

Nijland besprak ook zijn opvolging en die van technisch manager Ron Jans. Beiden zwaaien na dit seizoen af. De Raad van Commissarissen heeft daarvoor een selectiecommissie samengesteld, Nijland treedt op als adviseur. Na gesprekken met diverse geledingen binnen de club, is er een longlist met kandidaten opgesteld. "Het is de insteek van de club om eerst een algemeen directeur te benoemen en dan vervolgens aan de slag te gaan met de aanstelling van een technisch directeur."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen