Gisteren gemist: Willem II weigert bod op Sol, rel rond Thorsby

15 januari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 14 januari.

Willem II veegt miljoenenbod van Dinamo Kiev op Sol van tafel

Willem II heeft een miljoenenbod van Dinamo Kiev op Fran Sol geweigerd. Daarom traint de spits dinsdag weer mee met de selectie, die zich voorbereidt op de derby van zondag tegen NAC Breda. Sol zelf had al een akkoord voor een vijfjarig contract en zou dinsdag of woensdag naar Kiev reizen. Dat meldt het Brabants Dagblad.

FC Groningen huurt Japanner van Manchester City

FC Groningen gaat zich versterken met Ko Itakura, een 21-jarige Japanner van Manchester City. De middenvelder wordt anderhalf jaar gehuurd van de Engelse kampioen. Itakura komt dinsdag naar Nederland om de huurdeal af te ronden. Dat liet directeur Hans Nijland maandag weten op de nieuwjaarsreceptie van de club.

Verbannen Thorsby: "Ik wilde het beste voor iedereen"

Morten Thorsby wilde graag een winterse transfer naar Sampdoria maken, zodat sc Heerenveen transfersom zou vangen. De Noor onderhandelde vorig week met de Italianen, die hem enkel vanaf komende zomer transfervrij wilden vastleggen. Thorsby stemde in, maar terug in Heerenveen zette de club hem als straf naar de beloftenploeg.

ADO Den Haag over 2 seizoenen hoogstwaarschijnlijk op gras

ADO Den Haag is voornemens afscheid te nemen van kunstgras. Hoogstwaarschijnlijk ligt er met ingang van het seizoen 2020/2021 weer een echte grasmat in het Cars Jeans Stadion. Dat heeft directeur Mattijs Manders laten weten tijdens zijn nieuwjaarsspeech.

Kluivert speelt kleine hoofdrol bij bekerwinst AS Roma

Met Justin Kluivert in een kleine hoofdrol heeft AS Roma zich geplaatst voor de kwartfinale van de Coppa Italia. Kluivert bereidde twee doelpunten voor in het bekerduel met Virtus Entella (4-0), dat uitkomt op het derde niveau van Italië. Naast Kluivert had ook Rick Karsdorp een basisplaats. Beiden (op archiefbeeld) speelden de hele wedstrijd mee.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen