Thorsby stelt Heerenveen teleur: "Je hoort op je werk te komen"

14 januari 2019, 17:50   Bijgewerkt: 14 januari 2019, 21:32

SC Heerenveen is teleurgesteld in de handelswijze van Morten Thorsby. Tegen de afspraak in onderhandelde de Noor met Sampdoria, terwijl de selectie van Heerenveen op trainingskamp ging. Daarom is Thorsby maandag teruggezet naar de beloften.

"Sampdoria had ons een brief gestuurd waarin stond dat ze interesse hadden in Morten, maar ze hadden geen bod gedaan. Toen Morten bij mij kwam om toestemming te vragen naar Italië te gaan voor de onderhandelingen met Sampdoria, heb ik daar geen toestemming voor gegeven", licht technisch manager Gerry Hamstra toe tegenover Omrop Fryslân. "Dat hij toch in het vliegtuig is gestapt en vervolgens belde dat hij later wilde aansluiten in ons trainingskamp vind ik teleurstellend."

Terwijl zijn Heerenveen-collega's zich in Spanje voorbereidden op de tweede seizoenshelft, bereikte Thorsby een akkoord met Sampdoria. Hij maakt na dit seizoen transfervrij de overstap. Hamstra: "Dat hoort bij het voetbal. Daar ben ik niet teleurgesteld over. Maar wel over het feit dat hij twee dagen niet op komt dagen. Je hoort gewoon op je werk te komen, ik kan ook niet zomaar twee dagen wegblijven van mijn werk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen