Club Brugge in verdedigende problemen door vijf (!) blessures

14 januari 2019, 09:47   Bijgewerkt: 14 januari 2019, 12:05

Serieuze kopzorgen voor Club Brugge: de Belgische topclub heeft mede door de blessure van Stefano Denswil nog maar één centrale verdediger over. Tegen Charleroi heeft de ploeg dan ook serieuze problemen komend weekend, waardoor mogelijk middenvelders ­Sofyan Amrabat en Dion Cools zelfs achterin moeten gaan spelen. Dat heeft trainer Ivan Leko uitgeprobeerd in het oefenduel met PSV.

Dat schrijft Het Nieuwsblad. Benoît Poulain (problemen met adductoren), Brandon Mechele (schouder uit de kom), Denswil (spiervermoeidheid), Matej Mitrovic (enkelblessure) en Luan Peres (hamstringblessure): allen zijn ze niet fit genoeg om komend weekend in actie te komen namens Club Brugge. Wel wordt er nog gekeken of Mechele met een beschermende brace alsnog kan spelen voor de ploeg van aanvoerder Ruud Vormer en de eveneens nog altijd geblesseerde Arnaut Danjuma Groeneveld.

Saulo Decarli is de enige centrale verdediger die sowieso wel inzetbaar is, maar over de Zwitser zijn juist een hoop twijfels bij Club Brugge. Zo maakte hij tegen Waasland-Beveren een pijnlijke eigen goal waardoor werd verloren en hij kwam sindsdien niet meer in actie. Daarin lijkt door de verdedigende blessurelijst dus een verandering te komen bij Club Brugge, dat onder Leko in de regel juist met drie verdedigers speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen