Vitesse-back Karavaev is 'absoluut niet' bezig met winters vertrek

14 januari 2019, 08:30

Vyacheslav Karavaev staat in de belangstelling van diverse (Russische) topclubs, maar de rechtsback van Vitesse is niet van plan om Arnhem alweer te verlaten. "Ik ben absoluut niet bezig met een winters vertrek", verzekert de verdediger over de interesse van Zenit Sint-Petersburg, dat zich overigens ook nog niet officieel heeft gemeld bij Vitesse.

"Daarmee speelt een transfer voor mij momenteel niet", vertelt Karavaev tegenover De Gelderlander. "Ik lees de Russische kranten. Maar meer is er ook niet. Ik wil ook niet per se terug naar Rusland. Ik wil een mooie carrière opbouwen. Natuurlijk streelt de interesse van Zenit mij. Dat is een grote club. Maar dan moet dit verhaal ook waar zijn."

Mocht er in de zomer weer interesse komen voor Karavaev, dan is Vitesse bereid om mee te werken aan de overgang, omdat de Rus zich goed heeft ontwikkeld. Tot die tijd houdt de back zich zelf ook alleen maar bezig met het spelen bij Vitesse. "Ik wil doorgroeien bij Vitesse. Vaster worden, beter. En dan zie ik wel wat de toekomst brengt. Natuurlijk droom ik van de Bundesliga of de Premier League. Wie niet? Maar eerst hier maar blijven presteren."

Karavaev kwam eerder uit voor Sparta Praag en FK Jablonec, dat hem in 2015 overnam van CKSA Moskou. In de Russische hoofdstad heeft hij een groot deel van zijn opleiding genoten, maar brak hij nooit echt door. In Arnhem is hij onder Leonid Slutsky meer dan een vaste waarde: hij miste nog geen minuut in de Eredivisie tot dusver.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen