Trainer Hans van de Haar strijdbaar na doorstart Lienden

13 januari 2019, 23:27

Enkele weken geleden leek Lienden de laatste wedstrijd in de Tweede Divisie te hebben gespeeld, maar na de financiële problemen maakte de club begin dit jaar toch een doorstart. Zondagmiddag werd de eerste wedstrijd in het nieuwe kalenderjaar gelijkgespeeld. De prioriteiten liggen voor de club echter op een heel ander niveau.

"De doelstelling voor dit seizoen is heel simpel: het behoud van Lienden", antwoordt trainer Hans van de Haar na het doelpuntloos gelijkspel tegen hekkensluiter VVSB desgevraagd. "Deze club heeft heel veel bestaansrecht op dit niveau. De tweede doelstelling is bouwen aan een solide topamateurclub."

De trainer had enkele weken geleden niet kunnen voorspellen die ambities nog te kunnen uiten. "De achttiende (december, red.) ging de stekker eruit en een dag of drie later werd ik gebeld door een sponsor die wilde meehlpen. We moeten nu een breder draagvlak creëren, met meerdere sponsoren zodat de club bij het wegvallen van enkele sponsoren kan blijven bestaan", aldus de oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen