Bosz tevreden met de eerste weken bij Bayer Leverkusen

13 januari 2019, 21:13

Peter Bosz is tevreden met de eerste weken als manager van Bayer Leverkusen. De coach begon in 2019 aan zijn job in de Bundesliga en heeft het tot dusver goed in Leverkusen. "De eerste indruk van de club is goed, ik heb het heel erg naar mijn zin omdat ik met goede mensen samenwerk. Dan heb ik het over mijn staf."

Dat vertelde de coach tegenover Ziggo Sport. Ook met zijn selectie is Bosz uiterst content. "Als ik naar mijn spelers kijk, is het een kleine selectie. Maar er zitten echt hele goede spelers bij", aldus de oefenmeester, die zijn oren en ogen op de transfermarkt desondanks wel open houdt. "We gaan kijken of we ons wellicht, ook richting volgend seizoen, goed kunnen versterken."

Zijn vorige avontuur in de Bundesliga werd geen groot succes, daarin werd hij namelijk ontslagen bij Borussia Dortmund. Toch is hij niet uit op revanche. "Ik heb niets te bewijzen en dat heb ik ook nooit gehad. Mijn drijfveer is dat ik spelers beter wil maken en mensen wil vermaken. Dus gaan we kijken of we er een bepaalde speelwijze in kunnen slijten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen