De Vrij-loos Inter in de beker simpel langs Benevento

13 januari 2019, 20:04   Bijgewerkt: 13 januari 2019, 20:34

Internazionale heeft zich zondagavond zonder moeite geplaatst voor de volgende ronde van de Coppa Italia. Tweededivisionist Benevento werd met 6-2 naar huis gestuurd, waarbij Lautaro Martínez en Antonio Candreva twee treffers voor hun rekening namen bij de thuisploeg. Stefan de Vrij bleef negentig minuten op de bank bij de formatie van Luciano Spalletti.

Binnen tien minuten had Inter het klusje wel geklaard: een penalty van Mauro Icardi en treffer van Antonio Candreva zorgde na zeven minuten al voor een 2-0 voorsprong voor Internazionale. Vlak voor rust maakte Dalbert aan alle illusies van de bezoekers een einde door de derde treffer van Inter te produceren.

Meteen na de rust was het de beurt aan Lautaro, die direct na de pauze én na ruim een uur scoorde. Tussendoor deed Roberto Insigne namens de bezoekers nog wel iets terug uit een vrije trap en een kwartier voor het einde zorgde Filippo Bandinelli voor nóg een eretreffer namens Benevento. Het slotakkoord, én uiteraard het ticket voor de volgende ronde van de Italiaanse beker, was echter voor Candreva. Diep in blessuretijd bepaalde hij de eindstad op 6-2.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!