Janssen scoort voor het eerst na blessure bij beloften Tottenham

13 januari 2019, 15:01   Bijgewerkt: 13 januari 2019, 15:11

Vincent Janssen heeft eindelijk weer eens gescoord in een officieel duel: de aanvaller van Tottenham Hotspur speelde met de beloftenploeg van de Spurs mee en bezorgde dat team met zijn doelpunt een punt tegen West Ham United (1-1). Na een uur spelen scoorde hij op aangeven van Kazaiah Sterling de gelijkmaker.

Janssen, die vorige week ook al een helft meedeed bij de beloften, maakte ditmaal zestig minuten vol, waarna hij werd vervangen door Tashan Oakley-Boothe. De spits stond de laatste maanden buitenspel met een zware voetblessure: het was zijn eerste treffer sinds 24 mei, toen hij nog namens Fenerbahçe speelde.

Wat de toekomst Janssen gaat brengen is nog onduidelijk: de Nederlandse aanvaller komt niet voor in de plannen van manager Mauricio Pochettino, die hem niet opnam in de selectie, ook niet toen hij wel fit was. Mogelijk komt er in deze transferwindow nog een nieuw club voor Janssen, die dus het scoren nog niet verleerd is.