Bel Hassani buiten beeld na paniekaanval Van den Brom

Bel Hassani buiten beeld na paniekaanval Van den Brom

13 januari 2019 – De van AZ op huurbasis overgekomen Iliass Bel Hassani hoopt bij FC Groningen zijn voetballoopbaan weer nieuw leven in te blazen. De middenvelder (26) wil revanche nemen ten opzichte van de Alkmaarders, waar de creatieveling naar eigen zeggen uit de gratie raakte na een paniekaanval van trainer John van den Brom.De eerste paar maanden kwam Bel Hassani nog meer dan geregeld aan spelen toe, maar toen ging het mis, zo blijkt uit een gesprek met Dagblad van het Noorden. "Alles werd anders toen de trainer een paniekaanval kreeg nadat we een aantal wedstrijden hadden verloren. Van den Brom wilde alleen nog maar lopers en bikkelaars hebben. Dat wilde hij van mij ook maken, maar dat gaat natuurlijk niet", aldus de oud-speler van Heracles Almelo.

Zodoende is hij tijdelijk in het shirt van FC Groningen, dat nog altijd lang niet zonder degradatiezorgen zit, te bewonderen. Dat beseft Bel Hassani. "Voorop staat dat ik FC Groningen zo snel mogelijk uit de situatie wil helpen waarin de club zit. Degradatie is natuurlijk geen optie."

Daarnaast wil de middenvelder aan de subtopper laten zien dat hij wel degelijk nog van waarde kan zijn in de Eredivisie. "De wraakgevoelens naar AZ zijn er natuurlijk wel. Ik heb echt de bodem gezien in Alkmaar. Ik weet nu hoe vies die afgrond is, daar beneden. Daar wil ik nooit van mijn leven weer naartoe."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 26 juni 2019

  2. dinsdag 25 juni 2019