Onana jaagt op koploper PSV: "Thuis gaan we ze pakken"

12 januari 2019, 20:02

Omdat PSV en Ajax dit seizoen aan elkaar gewaagd zijn, kan de ontmoeting op 31 maart in Amsterdam heel belangrijk worden in de titelstrijd. Ajax-keeper Andre Onana is gretig en wil de Eindhovenaren oprollen in de Johan Cruijff Arena.

Ajax verloor in Eindhoven met 3-0 en dat was uiteraard een fikse domper voor de nummer twee van de Eredivisie. "Dat is voetbal. Er zijn zoveel wedstrijden en iedere wedstrijd is anders", zegt Onana aan Ajax TV. "Ik denk dat we niet goed voorbereid waren, maar toch... Ik zeg altijd dat we niet verliezen. Tegen mezelf zeg ik dat ik niet verlies, maar: ik win of ik leer. In die wedstrijd heb ik geleerd."

De doelman wil revanche tegen de koploper. "De volgende keer dat we tegen ze spelen zijn we er klaar voor en weten we hoe we ons moeten voorbereiden. Het was niet onze beste dag, maar we strijden nog steeds om het kampioenschap. We staan nog maar twee punten achter en hebben alles in eigen hand", zegt de Kameroener, die uitkijkt naar de return. "Ik heb daar erg veel zin in. De laatste keer deed het echt pijn. We verloren met 3-0, maar ik ken mijn team. Wij zijn erg goed en thuis gaan we ze pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen