Sporting en Keizer niet langs Porto in pover topduel

12 januari 2019, 18:48

Sporting Portugal is er zaterdag niet in geslaagd om weer terug te keren in de Portugese titelstrijd. Het team van Marcel Keizer bleef steken op een 0-0 gelijkspel tegen FC Porto. Daardoor blijft de ploeg vierde staan.

Sporting verloor afgelopen week met 2-1 van laagvlieger CD Tondela en moest daardoor vandaag aan de bak tegen Porto. Met Bas Dost de gehele wedstrijd binnen de lijnen lukte het echter niet om te scoren. Nemanja Gudelj kreeg een grote kans, maar zag zijn inzet gekeerd worden door Iker Casillas. Sporting was van beide ploegen het team dat het meest op de aanval speelde, maar was niet gevaarlijk genoeg voor de goal. Sowieso gebeurde er weinig in de povere topper. In totaal werden er slechts vijf schoten op doel gelost, waarvan vier op het doel van Porto. Overigens zag het Porto van Sérgio Conceição wel een einde komen aan een geweldige reeks van achttien winsten op rij in alle competities.

Porto blijft daardoor koploper en heeft acht punten meer dan Sporting, dat vierde staat en dus nog Benfica (tweede) en SC Braga (derde) voor zich heeft staan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen