Liverpool pakt in 'Nederlands' duel met Brighton de draad op

12 januari 2019, 17:57

Na een teleurstellende week waarin verloren werd van Manchester City (competitie) en Wolverhampton Wanderers (League Cup) heeft Liverpool de draad weer opgepakt. Het ging zaterdag niet gemakkelijk tegen Brighton & Hove Albion, maar er werd wel met 0-1 gewonnen. Mohamed Salah maakte de enige goal.

Brighton - Liverpool 0-1

De competitiewedstrijd in het Amex had een Nederlands tintje. Virgil van Dijk speelde zijn vijftigste duel in dienst van Liverpool terwijl ook Georginio Wijnaldum in de basis stond bij The Reds. Bij de thuisploeg speelden Davy Pröpper en Jürgen Locadia de hele wedstrijd. Zij hielden het met hun ploeg goed vol tegen de koploper, maar toch werd er geen resultaat gehaald. Een rake penalty van Mohamed Salah in de vijftigste minuut maakte het verschil. De topscorer van de Premier League is de laatste tijd op dreef. De Egyptenaar scoorde zeven keer in de laatste zeven competitieduels. Liverpool heeft dankzij de winst het gat met City weer vergroot naar zeven punten. De achtervolger kan het verschil maandag tegen Wolverhampton Wanderers echter weer laten slinken.

Crystal Palace - Watford 1-2

Watford heeft ondertussen de weg omhoog gevonden. De ploeg zakte na een goede competitiestart wat af, maar is inmiddels weer terug te vinden op plaats negen. De ploeg won niet een van de laatste vier competitieduels, maar legde zaterdag Crystal Palace over de knie. Ondanks een achterstand door een eigen goal van Craig Cathcart werd er met 1-2 gewonnen. Cathcart maakte zelf weer gelijk en Tom Cleverley verdubbelde de marge vervolgens naar 1-2.

Leicester City - Southampton 1-2

Leicester City heeft op eigen veld een verrassende nederlaag geleden tegen Southampton. Doelpunten van James Ward Prowse en Shane Long hielpen de bezoekers aan drie belangrijke punten, al deed Wilfred Ndidi nog wel wat terug: 1-2. Southampton neemt zodoende wat afstand van de laatste plaatsen en staat zestiende. Leicester blijft zevende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen