FC Twente gaat zich deze winter niet mengen in transfergeweld

FC Twente gaat zich deze winter niet mengen in transfergeweld

12 januari 2019 – FC Twente gaat de tweede seizoenshelft in zonder externe versterkingen. Volgens technisch directeur Ted van Leeuwen is er geen geld en geen noodzaak om nieuwe spelers naar de Grolsch Veste te halen. Hij acht de huidige spelersgroep goed genoeg om promotie te bewerkstelligen."De individuele kwaliteiten van onze spelers is beter dan dat wat het team voor de winterstop heeft laten zien", constateert technisch directeur Ted van Leeuwen tegenover Voetbal International. Hoewel de td vindt dat het dus beter moet in Enschede, gaat hij dat proces niet versnellen door de portemonnee te trekken.

Met de terugkeer van de weer fitte Oussama Assaidi wordt de ploeg zonder aankopen te doen ook versterkt, vindt Van Leeuwen. "Het huidige spelersmateriaal is in principe goed genoeg om te kunnen promoveren."

Toch houdt Van Leeuwen een kleine slag om de arm bij de vorig seizoen uit de Eredivisie gedegradeerde kampioen van 2010. "Alleen als zich een significante versterking aandient, zullen we daar serieus naar kijken."

Ontvang het belangrijkste transfernieuws ook op onze nieuwe Facebook-pagina Transferupdate!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 19 juni 2019

  2. dinsdag 18 juni 2019

  3. maandag 17 juni 2019