FC Twente gaat zich deze winter niet mengen in transfergeweld

12 januari 2019, 12:28

FC Twente gaat de tweede seizoenshelft in zonder externe versterkingen. Volgens technisch directeur Ted van Leeuwen is er geen geld en geen noodzaak om nieuwe spelers naar de Grolsch Veste te halen. Hij acht de huidige spelersgroep goed genoeg om promotie te bewerkstelligen.

"De individuele kwaliteiten van onze spelers is beter dan dat wat het team voor de winterstop heeft laten zien", constateert technisch directeur Ted van Leeuwen tegenover Voetbal International. Hoewel de td vindt dat het dus beter moet in Enschede, gaat hij dat proces niet versnellen door de portemonnee te trekken.

Met de terugkeer van de weer fitte Oussama Assaidi wordt de ploeg zonder aankopen te doen ook versterkt, vindt Van Leeuwen. "Het huidige spelersmateriaal is in principe goed genoeg om te kunnen promoveren."

Toch houdt Van Leeuwen een kleine slag om de arm bij de vorig seizoen uit de Eredivisie gedegradeerde kampioen van 2010. "Alleen als zich een significante versterking aandient, zullen we daar serieus naar kijken."

Ontvang het belangrijkste transfernieuws ook op onze nieuwe Facebook-pagina Transferupdate!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen