Van Bronckhorst: "We hebben behoorlijk weerstand geboden"

11 januari 2019, 23:52

Giovanni van Bronckhorst had graag het oefenduel met Borussia Dortmund gewonnen, maar is tevreden over de wijze waarop Feyenoord zich vrijdag presenteerde. De Rotterdammers maakten het de koploper van de Bundesliga aardig lastig en kregen enkele goede kansen om te scoren. Borussia Dortmund won uiteindelijk met 2-1.

"Het was een goede oefenwedstrijd tegen een heel goede tegenstander. Ik heb in deze wedstrijd veel goede dingen hebben gezien, maar ook dingen die beter moeten", vertelt de oefenmeester in gesprek met Feyenoord TV. "Zeker hoe wij in het begin Dortmund de eerste kans geven en hoe de eerste goal valt, dat zijn leermomenten. Maar we hebben een aantal heel grote kansen gekregen om te scoren. In deze wedstrijd heb ik veel positieve dingen gezien."

In Dortmund trof Feyenoord een ijzersterke tegenstander. "Dortmund staat bovenaan in Duitsland en is als nummer één van de groep door in de Champions League. Het geeft aan dat het een goede ploeg is en dat lieten ze vandaag ook zien. Ik denk dat wij behoorlijk weerstand tegen ze hebben geboden, maar we gaven het soms te makkelijk weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen