Ajax verkoopt Wöber voor 10,5 miljoen euro aan Sevilla

11 januari 2019, 20:42   Bijgewerkt: 11 januari 2019, 20:51
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber verlaat Ajax en gaat aan de slag bij Sevilla. De Amsterdammers hebben vrijdagavond melding gemaakt van de transfer van de twintigjarige Oostenrijker. Ajax ontvangt een transfersom van 10,5 miljoen euro, die op basis van variabelen nog kan oplopen tot 11 miljoen euro. Onder voorbehoud van een aantal voorwaarden is de overgang rond.

Wat die voorwaarden precies zijn, meldt Ajax niet. De club gaf Wöber eerder toestemming het trainingskamp te verlaten om de transfer naar Sevilla af te ronden. De Oostenrijker kwam anderhalf jaar geleden voor een bedrag van 7,5 miljoen euro over van Rapid Wien. Hoewel Wöber tot 39 optredens in de hoofdmacht kwam, slaagde hij er niet in een vaste basisplaats af te dwingen.

Door de komst van Lisandro Magallán en de rentree van Joël Veltman en Daley Sinkgraven was Wöbers perspectief op speeltijd klein geworden. In Sevilla komt de verdediger Quincy Promes tegen, die de afgelopen zomer overkwam van Spartak Moskou.

Ontvang het belangrijkste transfernieuws ook op onze nieuwe Facebook-pagina Transferupdate!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen