Wolverhampton Wanderers verscheurt contract Gladon

Wolverhampton Wanderers verscheurt contract Gladon

11 januari 2019 – Paul Gladon is niet langer speler van Wolverhampton Wanderers. Zijn management Wasserman laat weten dat de wegen van de aanvaller en de Premier League per direct scheiden. Gladon speelde de afgelopen maanden op huurbasis bij Sint-Truiden, maar zal niet terugkeren bij de Belgische ploeg. Dat betekent dat Gladon op zoek kan naar een nieuwe club."In alle eerlijkheid: het had voor mij niet zoveel zin om na de winterstop terug te keren bij de Wolves. De club doet het enorm goed in de Premier League en het was voor mij hartstikke moeilijk geworden om daar een rol in te spelen. Ik denk dat dit de beste oplossing is, het biedt bovendien mogelijkheden richting andere clubs", vertelt Gladon.

In België kwam de oud-spits van Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en Heracles Almelo tot slechts twee optredens. Op de laatste dag van de transfermarkt werd de spits aan Sint-Truiden verhuurd. "De club had op dat moment al zo'n zes wedstrijden gespeeld en hebben het afgelopen halfjaar gewoon goed gepresteerd. Voor de trainer (Marc Brys, red.) was er logischerwijs ook geen reden om te wisselen. Pech, al waren er wel momenten waarop, en dat heeft de trainer toegegeven, ik meer verdiende."

Gladon staat open voor een nieuw avontuur. "Ik ben fitter dan ooit, bij Sint-Truiden trainden we hard. Dat is natuurlijk positief, want ik kan gelijk starten. Ik sta voor alles open. Nederland zou mooi zijn, maar een andere club in het buitenland kan dat natuurlijk eveneens zijn. Ik ga nu met mijn agent (Chiel Dekker, red.) op zoek naar een club waar ik lekker weer kan voetballen, want daar kijk ik echt naar uit."

Wolverhampton Wanderers nam Gladon in 2016 over van Heracles Almelo. In zijn eerste seizoen in Engelse dienst kwam de spits tot slechts drie optredens, waarna de club hem de afgelopen jaargang in Almelo stalde. De voorbije zomer maakte hij op huurbasis de overstap naar Sint-Truiden.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 22 september 2020

  2. maandag 21 september 2020