Van Geel: "Je kunt moeilijk ontevreden zijn over Van Bronckhorst"

Van Geel: "Je kunt moeilijk ontevreden zijn over Van Bronckhorst"

11 januari 2019 – De komende maanden wordt duidelijk of Giovanni van Bronckhorst ook volgend seizoen trainer van Feyenoord is. Ergens in februari gaan de partijen voor het eerst met elkaar in gesprek. Nederlandse media vermoeden dat het contract van de 43-jarige trainer niet wordt verlengd, maar zowel Van Bronckhorst als Martin van Geel hebben laten weten dat er nog geen beslissing is genomen. De technisch directeur laat weten hoe hij over Van Bronckhorsts functioneren denkt."Als een trainer bij Feyenoord vijf prijzen wint in drie jaar, kun je moeilijk ontevreden over hem zijn. Want dat is in de historie niet vaak gebeurd", vertelt Van Geel aan RTV Rijnmond. Waar de technisch directeur minder tevreden over is, zijn de prestaties van Feyenoord in Europa. "We zijn uitgeschakeld in een dramatische wedstrijd", doelt hij op de dubbel met AS Trencin. "Daar zijn we heel ontevreden over. Europees voetbal hoort bij een club als Feyenoord."

Over zijn eigen toekomstplannen kan Van Geel wat meer duidelijkheid verschaffen. "Ik ga nog elke dag met veel plezier naar mijn werk. Het blijft een geweldige eer om voor deze club te mogen werken. Wat mij betreft doe ik dit nog lang, maar ik loop lang genoeg mee om te weten dat je nooit weet wat er kan gebeuren in de voetbalwereld."

Net als vorig seizoen strijdt Feyenoord deze jaargang niet mee om de landstitel, waardoor er ook kritiek is op het functioneren van Van Geel.  "Ajax en PSV zijn goed. Ik denk dat er geen club is die maar één wedstrijd verloren heeft en de rest allemaal gewonnen, in de eerste seizoenshelft. Dat speelt ook mee. Zij kunnen ook enorme investeringen doen en wij kunnen dat nu nog niet. Daar zit een verschil, op dit moment."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 19 juni 2019

  2. dinsdag 18 juni 2019

  3. maandag 17 juni 2019