Koeman verrast Weghorst: "Geweldig dat hij even langskwam"

11 januari 2019, 09:55

Ronald Koeman heeft Wout Weghorst verrast met een spontaan bezoek. Een gesprek met de bondscoach geeft de spits, die met VfL Wolfsburg op trainingskamp is in Portugal, nieuwe hoop weer terug te keren in de selectie van het Nederlands elftal. Weghorst is sinds juni niet meer geselecteerd voor Oranje.

Koeman, die een huis heeft in Portugal, zag in de straten van Almancil een speler lopen in het trainingspak van Wolfsburg. Het bracht hem op het idee om Weghorst eens op te zoeken. "Geweldig dat hij even langskwam", zegt Weghorst tegen Kicker. "We hebben het over de nationale ploeg gehad. Ik moet doorgaan op de ingeslagen weg. Ik speel alle wedstrijden, voor mijn ontwikkeling is dat geweldig. Het gaat beter en beter. Hopelijk komt er snel een kans dat ik me kan bewijzen in het Nederlands elftal."

Weghorst verruilde afgelopen zomer AZ voor Wolfsburg en paste zich snel aan. Hij is basisspeler bij de nummer vijf van de Duitse Bundesliga. In de zeventien competitiewedstrijden die de drievoudig Oranje-international speelde, was hij zes keer trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen