Gisteren gemist: Ajax grijpt naast Lainez, Barcelona onderuit

Gisteren gemist: Ajax grijpt naast Lainez, Barcelona onderuit

11 januari 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 10 januari.Ajax verliest strijd om handtekening toptalent Diego Lainez
Niet Ajax, maar Real Betis wordt de nieuwe werkgever van Diego Lainez. Club América meldt donderdagavond (Nederlandse tijd) een akkoord te hebben bereikt met de Spaanse club. De Amsterdammers waren bereid diep in de buidel te tasten voor de komst van de achttienjarige Mexicaan, maar de jonge aanvaller verkiest de Primera División boven de Eredivisie.

Cillessen incasseert twee goals en verliest met Barça
FC Barcelona heeft donderdagavond een verrassende nederlaag geleden in de achtste finale van de Copa del Rey. Met Jasper Cillessen in de basis ging de Catalaanse club op bezoek bij Levante met 2-1 onderuit. Door de nederlaag zal Barcelona over een week aan de bak moeten. Dan treffen de teams elkaar in Camp Nou voor de returnwedstrijd.

'NAC Breda in pole-position voor PSV'er Lundqvist'
NAC Breda hoopt op korte termijn Ramon Pascal Lundqvist over te nemen van PSV. De onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium, melden het Eindhovens Dagblad en BN De Stem. Meerdere Eredivisionisten willen de 21-jarige middenvelder inlijven, maar de Parel van het Zuiden zou de beste papieren hebben.

'Amerikaanse autoriteiten vragen DNA Ronaldo op'
Amerikaanse autoriteiten hebben een bevel uitgevaardigd om het DNA van Cristiano Ronaldo te verkrijgen. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde The Wall Street Journal. Het verzoek is onlangs naar justitie in Italië gestuurd.

Sneijder twijfelt over deelname aan versnelde trainerscursus
Wesley Sneijder twijfelt of hij in mei de versnelde trainerscursus Coach Betaald Voetbal van de KNVB gaat volgen. De middenvelder heeft van de voetbalbond te horen gekregen dat er een plek voor hem gereserveerd. De 34-jarige middenvelder zegt snel een beslissing te zullen nemen.

José Mourinho sluit een terugkeer naar Benfica uit
José Mourinho's toekomst ligt niet in Portugal. De 55-jarige Portugees werd de voorbije tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Benfica, dat sinds het ontslag van Rui Vitória op zoek is naar een nieuwe coach. Mourinho zal naar eigen zeggen de vacante trainerspositie niet invullen.

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 26 mei 2019

  2. zaterdag 25 mei 2019

  3. vrijdag 24 mei 2019