Nederland (dames)
1 – 1
Japan (dames)

Van Bronckhorst: "Ik ben er nog niet honderd procent over uit"

Van Bronckhorst: "Ik ben er nog niet honderd procent over uit"

10 januari 2019 – Giovanni van Bronckhorst praat in februari met Feyenoord voor het eerst over zijn toekomst. De trainer beschikt over een aflopend contract, maar heeft voor zichzelf nog niet duidelijk wat hij wil. Op z'n vroegst volgende maand komt daar duidelijkheid over."We hebben afgesproken met de club dat we half februari gaan zitten", laat Van Bronckhorst weten aan RTV Rijnmond. "Ik denk er wel over na, natuurlijk, maar ik ben er nog niet honderd procent over uit. Ik kan niet specifiek één reden noemen om bij te tekenen, maar ik ga mijn gevoel volgen."

Twee jaar geleden verlengde Gio voor het eerst een aflopend contract. Destijds was hij bezig aan zijn kampioensjaar met Feyenoord. "Dat gevoel was twee jaar geleden natuurlijk heel goed, als je kampioen van Nederland wordt. Maar je weet dat voetbal een proces is, dat het dynamisch is, dus dat gevoel schommelt. Daar moet je mee omgaan. Zoals ik dat de afgelopen jaren in voorspoed en tegenspoed heb gedaan en dat is nu ook zo."

Hoewel Van Bronckhorst landskampioen werd en twee keer de KNVB Beker won, bestaan er hier en daar twijfels over zijn toekomst in De Kuip. Het Algemeen Dagblad en Voetbal International vermoeden dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 juni 2019

  2. maandag 24 juni 2019